Komu je Discover PCM namenjen?

Naučili se boste razumeti osnovne motivacijske vzgibe, ki poganjajo človeško vedenje. Dobili boste celovit nabor Prilagodljivih Veščin za vzpostavljanje pozitivnih povezav, boljšo komunikacijo in vodenje, obvladovanje konfliktov ter izboljšanje sodelovanja. Model, kot edini na svetu  vključuje tehnike, ki vam bodo pomagale predvideti vzorce stresnega vedenja pri drugih ljudeh. S tem boste lahko preprečili morebitne negativne izide in zgradili dobre odnose ter vzpostavili okolje za uspešno doseganje zastavljenih ciljev.

PCM je trenutno najboljši osebnostno vedenjski model na svetu, certificiran in uporabljen s strani vesoljske agencije NASA za učinkovito komuniciranje, boljše vodenje in sodelovanje. Rezultati uporabe tega modela v  poslovnem svetu v zadnjih letih so izjemni (Apple, Coca-Cola, BMW, Oxford, IBM, Audi, Microsoft …).

Nekatera izmed področij, kjer uporaba PCM daje izjemne rezultate, so: vodenje, prodaja, izgradnja in vodenje timov, obvladovanje stresa ter razumevanje lastnih motivov in potreb.

Odkrijte svojo osebnost s Profilom PCM po metodologiji vesoljske agencije NASA

Spoznajte svoje individualne prednosti, potrebe in opozorilne signale tako, da izpolnite vprašalnik po metodologiji NASA.

Zagotavlja:

  • zanesljivo in potrjeno metodo prepoznavanja in razumevanja edinstvene vedenjske strukture vsakega posameznika,
  • prepoznavanje razlik v našem lastnem dojemanju sveta ter vpliva teh razlik na naš način sodelovanja,
  • razumevanje vpliva življenjskih dogodkov na našo motivacijo,
  • predvideti vzorce vedenja, ki jih izvajamo pod stresom in
  • unikatno spretnost, da svoje vedenje prilagodimo različnim posameznikom.

Vaši odgovori in poročilo so zaupni in varni; samo vi boste poznali vaš profil.

“Izobraževanje PCM vam bo omogočilo boljše razumevanje sebe in ljudi okoli vas.”

Za prijavo na seminar izpolnite spodnji obrazec:

Z oddajo sporočila se strinjam z obdelavo mojih podatkov v skladu z zakonom o varstvu osebnih podatkov (GDPR) in politiko zasebnosti.

Polja označena z * so obvezna.